Topp 10 liste av irritasjoner

Hei og god formiddag!

Må vel innrømme at det er ei beite siden jeg har gitt lyd fra meg her, hehe.. Uansett. Jeg har tenkt mye over det i det siste, og det er virkelig noen ting som irriterer meg helt grensesløst. Jeg har en anelse om at jeg ikke er alene om å føle det slik.

1. Drømmer du så gjerne skulle ønske du husket
Hvem har vel ikke opplevd det? Du våkner enten på natten eller morgenen og kan så vagt minnes hva den insane kule drømmen din handlet om. Du prøver hardt for å huske resten, men plutselig husker du ikke en dritt.2. Høylytte mennesker
En ting er å snakke høyt og gjøre seg forståelig. En annen ting er å være på toneskalaen til vrælingn. Opplever dette stadig vekk da jeg jobber i butikk, og for å si det sånn - du trenger ikke skrike til meg når jeg står rett vedsiden av deg.

3. Barn som gråter
No offence alle mammaer og pappaer der ute, men jeg takler det sånn helt seriøst ikke. Det er noe med den skjærende, grufulle hulkingen som kunne blitt hørt fra månen og tilbake. Jeg overlever et snufs eller to, men konstant hyling da kjenner jeg det koker innvendig.


4. Invasjon på Facebook
HEI DU. Ja du ja. Kan du please huske på at det er kun dine nærmeste venner og familie (og sikkert ikke de heller) som faktisk har LITT interesse for lille Theodor som nettopp har bæsjet på potten? Gjør ikke alle barn dette? Hva er da så stort med at akkurat DIN Theodor gjør det samme, som hundretusenogtrettito har gjort før han?

5. Snapchat
Jeg digger snapchat. Virkelig. En unik måte for å henge med på venners sosiale- og ikke fullt så sosiale liv. MEN. Jeg klarer faktisk ikke bry meg om den snappen du sendte til meg, da jeg vet at hele vennelista de har fått NØYAKTIG den samme. #fellessnapper

6. Lave sko
Dette punktet virker kanskje merkelig for noen? Vel, jeg hater lave sko, og skulle gjerne bodd i høye heler. Misforstå meg rett, - det er utrolig mange fine "lavsko", men jeg ser faktisk ut som en feit hagenisse når jeg ikke får de 10 ekstra cm. på høyden - som jeg trenger så innmari sårt...

7. Oppkast
Ingen liker oppkast. Eller, jeg vet hvertfall ikke om noen. MEN, over to the topic. Jeg har faktisk utviklet en type angst til oppkast. Det går helt fint når jeg er full f.eks., men om noen spyr i nærheten av meg mens jeg er edru, - skrekk og gru! Da er det bare å lukke nesen og løpe vekk...

8. Dorullen henger FEIL VEI
Vet det er utallige meninger om nettopp dette.. Jeg har seriøse problemer med å gå på do, dersom dorullen henger feil vei. Dessuten, - er jeg på besøk, føler jeg liksom ikke helt at jeg kan ta meg friheten til å rette på det heller..


9. Folk som biter negler
*HJELP* Sånn seriøst, hvorfor i allpakka vil du SPISE PÅ DINE EGNE NEGLER? Det kan da UMULIG smake godt. Er du i det hele tatt klar over hvilke jungel av bakterier som koser seg under neglene dine? Jeg har ALDRI skjønt neglbitere, og jeg kommer ALDRI til å skjønne det.

10. Over entustiaster
Jeg liker positive mennesker, for all del, men... Jeg merker det spesielt i butikker. Jeg HATER når butikkdama kommer inn i prøverommet for å høre hvordan det går. "ÆHAHAHA, DEN SITTER JO SÅ SUPERT. GUD, ÆAÆAÆAHAHA, HELT FANTASTISK" Jeg synes jeg hører det..

Mulig det er en litt rotete liste, men det var altså mine største irritasjoner, som selvfølgelig er satt litt utpå kanten.. Vel, håper du likte det du leste!

- annebente

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits