DIY: interiørstige

God morgen!

Igår var en av de dagene hvor jeg hadde helt fri, og ingen planer på agendaen. SÅ, da fikk jeg endelig laget noe som jeg har siklet på i hundreogtretti år. Nemlig en interiørstige - eller hyllestige. Vet at det er mange som har laget det før meg og blogget om det, - men, her har du likevel min versjon.

Hva du trenger:
Pinner (jeg brukte fire stykker)
Hyssing
Lakk
Pussepapir 

1. Gå i skogen og plukk pinner. Først må du finne to litt store og kraftige pinner, som skal være på sidene. Deretter finner du "småpinner" som skal være stigetrinna.

2.  Deretter begynner du å pusse med et grovt pussepapir på pinnene, slik at du får vekk det meste av løse barkbiter osv.


3.  Deretter sprayer du pinnene med lakk i valgfri farge. Jeg valgte hvit. Du får kjøpt lakk på f.eks. Biltema, og der står det tydelig på boksen hvilke materialer den kan brukes på. La det så tørke etter hva som står henvist på boksen.


4. Etter pinnene har tørket, kan du begynne å knyte de sammen. Hvis du ønsker at stigetrinnene skal sitte veldig godt fast, så ville jeg anbefalt å spikret den sammen istedenfor. I mitt tilfellet var meningen å ha det til pynt, uten noe særlig vekt på stigen.


5. Bind alle sidene sammen, og så - VOILA. En råkul interiørstige! Til sammen fra jeg hentet pinnene, til stigen stod ferdig brukte jeg ca. halvannen time. LYKKE TIL!

- annebente 

3 kommentarer

♥ K.

22.08.2014 kl.12:37

:-D HeY :-) Ka vil du vinne av - iPhone 5S, iPad Mini Retina eller Macbook Air ? :-)

Fortell meg med og send meg en epost, vi snakkes :-D ♡

Epost - L0ve_blogg@hotmail.com ! :-D

Helle

22.08.2014 kl.13:20

Oi, den var superfin! Dette må absolutt prøves ut :)

Rocket

24.08.2014 kl.13:13

Så fin den var. :D

Skriv en ny kommentar

hits